TIETOJA

Yhdistynyt kuningaskunta Ltd (YXATM) on perustettu vuonna 2010, joka on sitoutunut tarjoamaan korkeatasoista metallista tutkimus- ja kehitysmateriaalia sekä ratkaisuja lääkinnällisiin laitteisiin, ilmailu-, tieteelliset tutkimuslaitokset, puolijohde, laserlaitteet, tyhjöuuni ja muut teollisuudenalat. Valmistamme W/Cu, Mo/Cu, Cu/Mo/Cu, Cu/Mo70Cu/Cu korkean suorituskyvyn elektroniset pakkausmateriaalit, Tantaali, Niobium, Titaani, TZM, WNiFe, WNiCu ja niiden seokset tunnustettuna johtajana syväjalostusteollisuudessa. Meillä on myös erityinen tuotantoosasto ja tutkimus- ja kehitysyhteistyötä monenlaisia korkean teknologian tyhjöuuneja varten. ”Sincerity, Win-Win ja Credit First” -tavoitteen pohjalta YXATM on rakentanut kehittyneen teknologian innovaatioalustan. Tuotteitamme sovelletaan laajasti mikroaaltouunilaitteissa, laservoimakuorissa, viestinnässä, lasikuiduissa, sotilasteollisuudessa, lasiteollisuudessa, tyhjöuuni, tyhjiö pinnoite, puhdas energia, LED-valaistus, lääketieteellinen teknologia, puolijohde, kosketuspaneeli, aurinko- ja elektroniikka.

Katso lisää

UUTISET

2023-08-19 Katso lisää

Nitinol Nikkeli Titaanin muisti Wire: Vallankumouksellinen materiaali metallurgia ja energiateollisuus

Johdanto: Nitinoli, joka tunnetaan myös nimellä nikkelititaani muistilanka, on innovatiivinen seos, joka on saanut merkittävää huomiota metallurgia- ja energiateollisuudessa. Tässä artikkelissa tarkastellaan Nitinolin ominaisuuksia ja sovelluksia ja korostetaan sen valtava potentiaali ei-rautametallien materiaaleissa, erityisesti magnesium- ja nikkelimateriaalit. 1. Muoto muisti vaikutus: yksi merkittävimmistä cha.

2023-08-16 Katso lisää

Vapauttaminen Nitinol Nikkelin titaanin muistilannetta kaivos- ja energia-alalla

2023-08-13 Katso lisää

Titaanin valmistettu osat: Keskeiset näkemykset ja sovellukset

Johdanto: Titaanin valmistetut osat ovat erittäin etsitty metallurgiassa, kaivos, ja energiateollisuuden perusteella niiden poikkeukselliset ominaisuudet. Kevyt ja kestävä materiaali titaani löytää lukuisia sovelluksia eri aloilla. Tässä artikkelissa saamme titaanin valmistettujen osien tärkeimmät näkemykset ja sovellukset, valoa niiden merkitystä ja monipuolisuutta.

2023-08-10 Katso lisää

Top 10 hyödyt käyttää Titaanin valmistettuja osia metallurgisessa teollisuudessa

Sisällysluettelo: 1. Johdanto: Hyväksyttävä teho Titaan 2. Hyöty 1: Vaikuttamaton voima-paino suhde 3. Hyödyn 2: poikkeuksellinen korroosio Vastustus 4. Hyöty 3: korkea-temperatun suorituskyky 5. Hyöty 4: Erinomainen bioyhteensopivuus 6. Hyöty 5: Parannettu kestävyys 7. Hyödyt 6: Energiatehokkuus 8. Hyöty 7: Kustannustehokkuus pitkällä aikavälillä 9.

2023-08-07 Katso lisää

Johdanto titaanin valmistettuja osia metallurgiassa, mineraaleissa ja energiateollisuudessa

Titaani valmistetut osat: Paljastaminen ihmeitä metallurgia, mineraalit, ja energiateollisuus Johdanto: Titaanin valmistetut osat ovat keskeisessä asemassa metallurgian, mineraalien ja energiateollisuuden, erityisesti ei-rautamateriaalien alalla. Nämä osat valmistetaan titaaniseokset on poikkeuksellisia ominaisuuksia, joten ne ovat olennaisia osia lukuisissa sovelluksissa. Mennään.

2023-08-04 Katso lisää

Kieroutunut volframi lanka uhmaa rajoja.

Kehittyneiden materiaalien alueella, uraauurtava innovaatio on syntynyt: vääristelty volframilanka. Tämä poikkeuksellinen kehitys tuo uuden tason monipuolisuutta ja vahvuutta sovellukset volframi, lupaava suorituskyvyttömyys ja toimivuus.

2023-07-17 Katso lisää

Volframin lanka käsineet parantaa turvallisuustoimenpiteitä

Henkilökohtaisten suojavälineiden (PPE) kehittyi uraauurtava edistyminen on syntynyt, kun otetaan käyttöön volframilanka käsineille, tarjoamalla ennennäkemätöntä suojelutasoa työntekijöille korkean riskin ympäristössä. Tämä innovatiivinen ratkaisu pyrkii mullistamaan turvallisuustoimenpiteitä sisällyttämällä voimaa ja lämmönkestäviä ominaisuuksia volframi gli Rauhoitu.

2023-07-10 Katso lisää

Katso lisää