за нас

Јуџијанг Advanced Technology & Materials Co., Лод (YXATM) е основан во 2010 година, кој е посветен да обезбеди високо метална материјална R&Д и решенија за медицинските уреди, Аеропра, научни истражувачки институти, полукондуктор, ласерска опрема, вакуумската печка и други индустрии. Ние произведуваме W/Cu, Mo/Cu, Cu/Mo/Cu, Ху/Mo70Cu/Cu, високи перформанси електронски пакети, Танталум, Ниобиум, Титаниум, TZM, WNiFe, WNiCu и нивните амбари како признаен водач во длабоката индустрија. Исто така, имаме специјален оддел за производство и Р и Д за многу видови печка на високиот технологиски вакуум. Врз основа на целта „Синкрит, Win-Win и кредитен прв“, YXATM изгради напредна технологија иновациона платформа. Нашите производи се широки примени во микробранова уреди, ласерски школки, комуникации, фибергла, воена индустрија, стаклена индустрија, Вакуумскиот печ, вакуум, чист енергија, енергија за светлина, медицинска технологија, полукондуктор, допир, Сончева и електроника.

Гледај Повеќе

Вести

Нитинол Никел Титаниумска меморија: Револуционерна материјал во металургијата и енергетската индустрија

Воведување: Нитинол, познат и како никел титаниумски жица за меморија, е иновативна озборка која доби значително внимание во металургијата и енергетската индустрија. Оваа статија ги истражува имотите и апликациите на Нитинол, истакнувајќи го нејзиниот огромен потенцијал во неферираните метални материјали, особено магнезиум и никелни материјали. 1. Ефект на меморијата на облик: Еден од најзначајните та


Титаниумски делови: Клучните увиди и апликации

Воведување: Титаниумот измислен делови се многу бараат во металургијата, рударството, и енергетските индустрии поради нивните исклучителни имоти. Како лесен и трајн материјал, титаниум наоѓа бројни апликации во различни сектори. Во оваа статија, ќе ги разгледаме клучните увиди и примена на измислените делови од титаниум, Ја осветлуваат нивната значајност и просеченост.


Најдобри 10 бенефиции од користењето на титаниумски графикувани делови во металурзиската индустрија


Вовед на титаниумски делови во металургијата, минералните и енергетските индустрии

Титаниумски делови: откривањето на чудата на металургијата, Minerales и енергетската индустрија: Титаниумот измислените делови играат важна улога во металургијата и енергетската индустрија, специфично во доменот на неферрошки материјали. Овие делови направени од титаниумските амбари поседуваат исклучителни својства, што ги прави основни компоненти во бројни апликации. Да одиме.


Извршениот тунгстен жиц ги одби границите

Во кралството на напредните материјали, се појави оваа иновација: извртена жица. Овој извонреден развој претставува ново ниво на сестра и сила на апликациите на тунгстен, Ветувајќи неспоредлива перформација и функционалност.


Се појави напредок во лична заштитна опрема (ППЕ) со воведувањето на тунгстен жица за ракавици, нудење без преседан ниво на заштита за работниците во високи ризик. Оваа иновативна решенија има за цел револуционализирање на безбедносните мерки со вклучување на силата и жештината отпорна на тонгстина ...


Гледај Повеќе