DESPRE

Prin urmare, Comisia concluzionează că, în cazul în care Comisia nu a fost îndeplinită niciodată decizie. Ltd (YXATM) este înființată în 2010 care s-a angajat să furnizeze materiale de cercetare și dezvoltare și soluții pentru dispozitive medicale; Institute de cercetare ştiinţifică, semiconductoare, echipamente laser, cuptor de vid şi alte industrii. Producem W/Cu, Mo/Cu, Cu/Mo/Cu, Cu/Mo70Cu/Cu materiale de ambalaj electronic de înaltă performanță, Tantal, Niobiu, Titan, TZM, WNiFe, WNiCu și aliajele lor ca lider recunoscut în industria de procesare profundă. Avem, de asemenea, departament de producție special și de cercetare și dezvoltare pentru multe tipuri de cuptoare de vid tehnologie înaltă. Pe baza țintei „Sincerity, Win-Win și Credit First”, YXATM a construit o platformă de inovare tehnologică avansată. Produsele noastre sunt aplicate pe scară largă în dispozitive cu microunde, învelișe laser, comunicații, fibră, industria militară, industria sticlei, cuptor vid, acoperire vid, energie curată, iluminat LED, tehnologie medicală, semiconductor, panou tactil, solar şi electronică.

Vezi mai mult

INFORMARE

Cuprins: 1. Introducere: Explorarea versatilitatea Nitinol Nickel de titan de memorie Wire 2. Înțelegerea proprietăților Nitinol Nickel de titan Memorie Sârmă 3. Aplicații de Nitinol Nickel de titan sârmă de memorie în metale neferoase 3.1 Industria aerospațială 3.2 Câmp medicală 3.3 Robotică şi automatizare 3.4 Industria automobilelor 3.5 Produse sportive 4. Responsabile

2023-08-19 Vezi mai mult

Nitinol Nickel de memorie de titan: un material revoluționar în industria metalurgie și a energiei

Introducere: Nitinol, cunoscut și sub denumirea de memorie de titan de nichel, este un aliaj inovator care a atras o atenție semnificativă în industria metalurgiei și energiei. Acest articol explorează proprietățile și aplicațiile Nitinolului, evidențiând potențialul său imens în materie de metale neferoase, în special materialele de magneziu și nichel. 1. Forma de memorie efect: una dintre cele mai remarcabile cha.

2023-08-16 Vezi mai mult

Deblocarea puterii Nitinol Nickel de memorie de titan în sectorul minier și energie

Cuprins: 1. Introducere: Nitinol Nickel de memorie de titan - un material de schimbare de joc 2. Înțelegerea proprietăților Nitinol Nickel de memorie Titan 3. Aplicații de Nitinol Fire de memorie de titan Nickel în industria minieră și energie 4. Avantajele implementării Nitinol Nickel de memorie Titan 5. Studii de caz: Povești de succes de Nitinol Nickel Titaniu Membru

2023-08-13 Vezi mai mult

Piese fabricate de titan: Insights și aplicații cheie

Introducere: Piesele fabricate de titan sunt foarte căutate în metalurgie, minerit, și industriile energetice datorită proprietăților lor excepționale. Ca un material ușor și durabil, titan găsește numeroase aplicații în diferite sectoare. În acest articol, vom pune în perspectivele cheie și aplicații ale pieselor fabricate de titan, lumină asupra semnificaţiei şi versatilităţii lor.

2023-08-10 Vezi mai mult

Top 10 beneficii ale utilizării pieselor fabricate de titan în industria metalurgică

2023-08-07 Vezi mai mult

O Introducere la piese fabricate de titan în industria metalurgie, minerale și energie

Piese fabricate de titan: dezvăluirea minunilor de metalurgie, minerale, și industria energetică Introducere: Piesele fabricate de titan joacă un rol esenţial în industria metalurgie, minerale şi energetică, în special în domeniul materialelor neferoase. Aceste părți din aliaje de titan posedă proprietăți excepționale, făcându-le componente esențiale în numeroase aplicații. Să mergem.

2023-08-04 Vezi mai mult

Sârmă răsucit Tungsten sfidează limite

În domeniul materialelor avansate, a apărut o inovație revoluționară: sârmă de tungsten răsucit. Această dezvoltare extraordinară introduce un nou nivel de versatilitate și putere la aplicațiile de tungsten, performanța și funcționalitatea fără comparație.

2023-07-17 Vezi mai mult

Fire de tungsten pentru mănuși îmbunătățește măsurile de siguranță

A apărut o avansare inovatoare în echipamentele de protecţie personală (PPE) odată cu introducerea sârmei de tungsten pentru mănuşi; oferirea unui nivel fără precedent de protecție a lucrătorilor din medii cu risc ridicat. Această soluţie inovatoare are ca scop revoluţionarea măsurilor de siguranţă prin încorporarea proprietăţilor rezistente la căldură şi rezistente la căldură ale tungstenului în gl. Dragoste.

2023-07-10 Vezi mai mult

Vezi mai mult