Rreth nesh

YuXiang Advanced Technology & Materials Co., Ltd (YXATM) është themeluar më 2010 i cili është i vendosur të ofrojë R&D materiale të lartë metalike dhe zgjidhje për pajisjet mjekësore, Aerospace, institutet e kërkimit shkencor, gjysmë-duktorë, pajisjet e lazerit, furrë boshllëku dhe industri të tjera. Ne prodhimi W/Cu, Mo/Cu, Cu/Mo/Cu, Cu/Mo70Cu/Cu materialet e paketimit elektronik të lartë, Tantalum, Niobium, Titanium, TZM, WNiFe, WNiCu dhe ligjet e tyre si një udhëheqës i njohur në industrinë e thellë përpunimi. Ne gjithashtu kemi departamentin e veçantë të prodhimit dhe R&D për shumë lloje furrë të vakues së teknologjisë së lartë. Bazuar në objektivin e "Sincerity, Win-Win dhe Krediti i parë", YXATM ka ndërtuar një platformë të përparuar të rianisë teknologjike. Prodhimet tona janë zbatuar gjerësisht në pajisjet mikrovalë, gara e lazerit, komunikimet, fiberglass, industrinë ushtarake, industrinë e xhamit, Furrë vakuum, mbushje vakuum, energji e pastër, ndriçim LED, teknologjia mjekësore, gjysmëconductor, paneli i prekjes, Diellore dhe elektronike.

Shih më shumë

Lajme

2023-08-19 Shih më shumë

Kujtesa e Nitinol Ninel Titanium: Një material revolucionar në Industrinë e Metallurgjisë dhe energjie

Paraqitje: Nitinol, i njohur gjithashtu si linja e kujtesës nikel titanium, Është një ligj novativ që ka tërhequr vëmendje të rëndësishme në industrinë e metalurgjisë dhe energjisë. Ky artikull eksploron pronat dhe aplikimet e Nitinolit, duke theksuar potencialin e saj të madh në materialet e metaleve jo-ferrou, veçanërisht magnezium dhe materiale nikel. 1. Efekt i Kujtimit: Një nga chat më të mrekullueshme

2023-08-16 Shih më shumë

Përmbajtja Kujtesa e Nitinol Ninel Titanium - Një material që Ndryshojnë Lojë 2. Kujtimi i Kujtimit Nitinol Ninel Titanium. 3. Aplikimet e Nitinol Nikel Titanium i kujtesës në industrinë e minierave dhe të energjisë 5. Studime të rastit: Historitë e suksesshme të jetës së vërtetë të Nitinol Ninel Titanium. Kujtese

2023-08-13 Shih më shumë

Pjesë të krijuara të Titaniumit: gjykimet dhe aplikimet kryesore

Paraqitje: pjesët e krijuara e Titaniumit kërkohen shumë në metalurgji, minierat, dhe industritë e energjisë për shkak të pronave të veçanta të tyre. Si një material i lehtë dhe i qëndrueshëm, titaniumi gjen aplikime të shumta në sektorë të ndryshme. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë në kuptimin kryesor dhe aplikimet e pjesëve të krijuara të titaniumit, duke hedhur dritë mbi domethënien e tyre dhe shumëfishtësinë e tyre.

2023-08-10 Shih më shumë

2023-08-07 Shih më shumë

Një paraqitje e pjesëve të fabrikës së Titaniumit në Industria e Metallurgjisë, minerale dhe energjie

Pjesë të fabrikës së Titaniumit: zbulojmë mrekullitë e Industrimit të Metallurgjisë, mineraleve dhe energjisë: Pjesët e krijuara e Titaniumit luajnë një rol thelbësor në metalurgjinë, mineralet dhe industrinë e energjisë, posaçërisht në domenin e materialeve jo-ferrou. Këto pjesë të bërë nga aloi titaniumi zotërojnë prona të veçanta, duke i bërë ato përbërëse thelbësore në aplikime të shumta. Le të delv.

2023-08-04 Shih më shumë

Tungsteni i shtrembëruar kundër kufijtë

Në mbretërinë e materialeve të përparuara, është shfaqur një innovacion i prerë: tel i shtrembëruar. Ky zhvillim i jashtëzakonshëm paraqet një nivel të ri i shpërblimit dhe forcë për aplikimet e tungstenit, premtimi i pashoqe dhe funksionaliteti.

2023-07-17 Shih më shumë

Një përparim i prerë në pajisje personale mbrojtëse (PPE) ka dalë me futjen e telit të tungstenit për dorezat, ofron një nivel të paparë mbrojtje për punëtorët në mjedise me rrezik të lartë. Ky zgjidhje novative ka për qëllim të revolucionizojë masat e sigurisë duke përfshirë pronat e forcës dhe të nxehtësisë në globin ...

2023-07-10 Shih më shumë

Shih më shumë